Uspešen nastop na HR&M festivalu

Na letošnjem prvem poslovnem festivalu HR&M v organizaciji GV planet so predstavili aktualne in navdušujoče vsebine s področja upravljanja kadrov. Na festivalu znanja, inovacij in prihodnosti s tega področja so Mikrocop z nastopi zastopale sodelavke Tamara Kušar, Aleksandra Kocjan in Nataša Centa. 

27. 9. 2024

Dogodek se je odvijal v prijetnem in sproščenem vzdušju poslovnega festivala z namenom povezovati poslovno javnost in izobraževati malo drugačen, inovativen način. Na njem je sodelovalo več kot 100 govorcev na 4 vzporednih odrih in 25 delavnicah.

Na HR&M festivalu so nastopale tudi sodelavke Mikrocopa, ki so vsaka na svojem področju delile svoje prakse in izkušnje:

  • Tamara Kušar je sodelovala na okrogli mizi v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije v sodelovanju s podjetji Agitavit Solution, Racio razvoj HR&M Consulting in Ljubljanske mlekarne. Na mizi so delili prakse o tem, kako digitalne kompetence hitro spreminjajo prioritete kadrovskih služb.
  • Aleksandra Kocjan je bila gostja na delavnici in okrogli mizi z naslovom "Kako v organizacijah izkoristiti prirojeno radovednost in željo po učenju zaposlenih?", ki jo je vodila Nataša Centa z ostalimi izvajalkami. Gosta sta bila tudi mag. Marko Šiško iz Ministrstva za vzgojo in izobraževanje ter Eva Lončiškar iz podjetja Intectiv d.o.o. Aleksandra je delila izkušnje s področja izobraževanja in mentorstva v Mikrocopu.
  • Nataša Centa je skupaj z Olgo Brezovar iz podjetja Brezovar Consulting - Stratolikom & Oligebra ter Darjo Hvala iz podjetja Burnoutbyebye, predstavila primer dobre prakse mentorstva v Mikrocopu.

HR&M festival se je izkazal kot odlična priložnost za navdih in izmenjavo mnenj, mreženje in druženje.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA