Digitalizacija poslovanja na bolj zabaven način

Digitalizacija poslovanja je nekaj, česar se vsi lotevamo zelo resno in premišljeno. Priprava strategije digitalizacije, priprava projekta in samo izvajanje projekta zahtevajo veliko truda, znanja in časa. Tudi izzivi, ki jih z digitalizacijo naslavljamo, znajo v podjetjih predstavljati veliko breme.

3. 10. 2024

Izzivov v poslovanju je veliko, so različni, predvsem pa jih na tak in drugačen način predstavljamo zato, da pomagamo podjetjem razumeti, da se z njimi ne soočajo sama. Poudarjamo dobre prakse in osveščamo, na kakšne načine digitalizacija poslovanja koristi pri učinkovitejšem delu, boljšem sodelovanju in zmanjševanju poslovnih tveganj.

Tokrat smo se v marketinški ekipi lotili kratkih video skečev, ki vsak zase prikazujejo poslovne izzive, s katerimi se podjetja, ki še niso digitalizirala poslovanja, soočajo pri vsakdanjem delu, pa jih naša digitalna platforma InDoc EDGE preverjeno uspešno rešuje.

Da bi naredili poslovne teme malo bolj zabavne in hkrati poučne, smo se video skečev lotili s premišljenim ščepcem komike, oblikovalske svobode in podporo čudovite ekipe, ki je poskrbela, da je prvi video iz serije ugledal luč.

Video z naslovom Življenje pogodbe spremlja pogodbo od nastanka do podpisa, ki jo v papirni obliki na tej poti velikokrat spremlja kup zapletov in nepričakovanih situacij.

Sledite nam, saj bomo kmalu objavili naslednjega iz serije!



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA